Har du brug for laserskæring af emner i stål, aluminium eller et helt tredje metal?

Hos Vissenbjerg MaskinVærksted ApS i Vissenbjerg nær Odense har vi mange års erfaring med fremstilling af kundespecifikke emner i stål, aluminium og andre metaller ved hjælp at laserskæring. Vi leverer løsninger ud fra kunden behov og ønsker.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Laserskæring med høj præcision nær Odense

Hos Vissenbjerg MaskinVærksted ApS, er vi specialister i skæringer af forskellige typer metaller, ved hjælp af laser. Med vores CNC styrede laserskærer, er du som kunde sikret den størst mulige præcision.

Med computerstyrede laser, er det muligt at fremstille emner med 0,1 millimeter nøjagtighed. For os er der ingen opgave der er for stor eller for lille. Vi laver skæringer i materialer med en tykkelse fra 0,5 mm til 20 mm.

Med vores moderne laserudstyr kan vi hurtigt skære forskellige metaller op, i forskellige former ud fra kundens behov og ønsker. 

Få lavet laserskæring af et erfarent smede og maskinværksted

Hos Vissenbjerg MaskinVærksted ApS har vi over 45 års erfaring, inden for branchen og vi står derfor altid klar til at lave professionel laserskæring, ud fra vores kunder specifikationer og krav. Vi sætter altid en ære i at levere løsninger af højeste kvalitet. 

Kundens tilfredshed er vores tilfredshed. Fra idé til produktion og levering af det fuldendte produkt, indgår vi et samarbejde bygget på kommunikation og tillid. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os. 

Kontakt os og hør mere om vores laserskæring

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller har et behov for laserskæring, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at stille vores ekspertise med laserskæring til rådighed, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon ew:company_pretty_phone] eller sende os en mail på rh@vm-v.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.