Har du brug for en præcis konstruktion af stål?

Så har vi hos VMV Smede & Maskinværksted i Vissenbjerg nær Odense har vi mange års erfaring med fremstilling af alt fra ståltrapper til specialfremstillede stålkonstruktioner ved hjælp af CNC-drejning og CNC fræsning. 

KONTAKT OS OG HØR MERE

Hvad er CNC drejning og CNC fræsning?

CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control (på dansk Computerstyret Numerisk Kontrolleret). Ved CNC forstås det, at produktionsmaskiner kan fremstille mange ensartede og til tider komplekse dele i blandt andet stål. 

Computerens arbejde ligger i at styre opskæringen og formningen af det pågældende materiale. Dette gøres f.eks. ved hjælp at CAD-CAM-programmering eller ved ISO programmering.

Processen er computerstyret og derfor automatiseret, hvilket er langt mere optimeret end ved manuel drejning. Processen er ydermere også langt hurtigere og man er sikret større præcision, hvilket betyder at alle emner vil være ens.

CNC drejning og fræsning er avancerede produktionsmetoder, der udnytter CNC-teknologi til at skabe præcise komponenter. Teknikken anvendes i metal-, træ- og plastindustrien for at fremstille alt fra små dele til store industrielle komponenter. CNC-drejning indebærer en rotation af et emne, mens en skæreenhed former det til en ønsket form.

Metoden bliver ofte brugt i forskellige industrier og brancher som bilindustrien og medicinsk udstyr.

Hvad koster CNC drejning?

Selve prisen på en CNC drejning vil altid variere fra opgave til opgave. Prisen vil være afhængigt af faktorer såsom:

  • Størrelsen på den ønskede stålkonstruktion
  • Antallet af ønskede konstruktioner

Vi anbefaler derfor at du tager kontakt til os for at få en mere eksakt pris på den ønskede stålkonstruktion.

Få Vissenbjerg Maskinværksted til at stå for CNC drejning

Hos VMV Smede & Maskinværksted har vi over 45 års erfaring inden for branchen og vi står derfor altid klar til at levere løsninger af stål i alle afskygninger. Vi sætter altid en ære i at levere løsninger af højeste kvalitet. 

Kundens tilfredshed er vores tilfredshed. Fra idé til produktion og levering af konstruktionen indgår vi et samarbejde bygget på kommunikation og tillid. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne med CNC drejning

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller har en ide til en stålkonstruktion, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at stille vores ekspertise med CNC drejning til rådighed, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 64 47 23 57 eller sende os en mail på rh@vm-v.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.